Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 8. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 8. Luukku: Italialaisia Superioresta

Joulukuu etenee, ja 8. luukussa on aika siirtyä esittelemään seuraava nettikauppamme: Superioren valikoima kattaa valtaosan Italian viinialueista Alto-Adigesta Sisiliaan. Superiorella on unsaasti nimekkäiden tuottajien viinejä kuuluisilta alueilta, ja näiden hinnat ovat maineen mukaiset. Löytöjä voi tehdä vähemmän tunnettujen alueiden ja tuottajien viineistä.

Superiorellakin on kohtalaisen edulliset kuljetuskustannukset: Optimaalisin pakettikoko näyttää olevan 18 pulloa, joka tulee kotiovelle 18 eurolla. Kannattaa kuitenkin huomata, että viinejä valitessa näkyy nettohinta, johon lisätään suomen 24 % vero!

Seuraavista luukuista paljastuu joitakin aiemmin Superiorelta tilaamiamme ja hyviksi toteamiamme viinejä!

2 kommenttia:

  1. Jos nettikauppa päättää ruveta maksamaan Suomeen veroja niin eikö valmistevero olisi tässä kohtaa se relevantti valinta ALVin sijaan?

    VastaaPoista