Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 4.luukku: Roseeta joulupöytään

Kuva:Vinatis.co.uk
Suomalainen joulupöytä on varsinainen sekamelska kaikenlaista ruokaa, joten viinien valinta joulupöydälle on ajoittain hieman hankalaa. Jos haluat tänä vuonna taklata joulupöydän yhdellä viinillä niin suosittelemaan tilamaan roseviiniä ja vielä magnum-koossa.

Vierailimme kesälomallamme Ranskassa ja Domaine Tempier oli yksi tila, jossa vierailimme.  Ensisijaisesti vierailimme heidän tilallaan punaviinien takia, mutta maistoimme tilalla myös elämämme parhaimman rose-viinin eli Domaine Tempier Rose 2015. Alkosta tätä viiniä ei saa, mutta onneksi on Vinatis !. Hinta-laatusuhde on kohdillaan tässä viinissä, joka toimii mainiosti myös jouluruokien kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti