Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 15. joulukuuta 2016

Joulukalenterin 15. luukku: Decantalo.com espanjalaisten viinien ystäville

Kolmantena nettikauppana esittelemme Decantalon, jossa on erittäin laaja valikoima espanjalaisia viinejä. Tämä on kenties se kauppa, josta olemme tilanneet viinejä kaikkein useimmin. Syynä tähän on se, että olemme vierailleet Espanjassa (tai siis Kataloniassa...) varsin usein ja maistaneet reissuilla viinejä, joita olemme halunneet myöhemmin tilata kotiinkin.

Decantalon toimitukset ovat tulleet luotettavasti perille hyvin pakattuina. Kertaalleen sherryjä tilatessamme sattui varastolla keräilymoka ja saimme sherryn sijaa sherrybrandyä samalta tuottajalta. Tästäkin meitä varoitettiin jo paketin ollessa matkalla ja kompensaatiota maksettiin ystävällisesti. Asiakaspalvelu pelasi hyvin englanniksi. Decantalon toimituskulut ovat18 pullon laatikolle 33,5 e (puolet tästä, jos tilaa yli 400 e arvosta).

Seuraavissa luukuissa tulemme suosittelemaan valikoimasta joitakin varmoja vanhoja tuttuja, joita olemme usein tilanneet. Espanjasta löytyy viinityylejä joita suositella: Cavaa, eri tyylisiä punaisia ja valkoisia, sherryjä ja jälkiruokaviinejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti