Projekti nimeltä #kausimenu2016 on saatu loppuun. 36 reseptiä juomasuosituksineen satokausikalenterin innoittamana löytyy nyt blogin puolelta. Hauska ja opettavainen ruokaprojekti, joka haastoi meitä kehittämään arkeen uusia reseptejä vanhojen tilalle. Nyt kun ne on listattu tohon alle niin näkee loistavasti, että myös Suomessa voi syödä kauden raaka-aineita läpi vuoden. Katrin suosikki-annokset olivat helmikuun madekeitto ja kesäkuun härkätartar. Heikin suosikit ovat parsa-lohi-voihera huhtikuusta ja ahvenet korvasienikastikkeella toukokuulta.
Vuodelle 2017 olemme kehittelemässä Viinikartta.fi-sivun ylläpitäjän Jannen kanssa taas uutta projektia ruoka-ja viiniparien suhteen, mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.
Tammikuu
Helmikuu
Maaliskuu
Huhtikuu
Toukokuu
Kesäkuu
Heinäkuu
Elokuu
Syyskuu
Lokakuu
Marraskuu
Joulukuu
Loistavaa vuotta 2017 kaikille lukijoille! Nähdään taas ensi vuonna uusien viini-ja ruokaseikkailujen parissa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti