Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 30. joulukuuta 2016

Kerää koko sarja #kausimenun2016 osalta

Projekti nimeltä #kausimenu2016 on saatu loppuun. 36 reseptiä juomasuosituksineen satokausikalenterin innoittamana löytyy nyt blogin puolelta. Hauska ja opettavainen ruokaprojekti, joka haastoi meitä kehittämään arkeen uusia reseptejä vanhojen tilalle. Nyt kun ne on listattu tohon alle niin näkee loistavasti, että myös Suomessa voi syödä kauden raaka-aineita läpi vuoden. Katrin suosikki-annokset olivat helmikuun madekeitto ja kesäkuun härkätartar. Heikin suosikit ovat parsa-lohi-voihera huhtikuusta ja ahvenet korvasienikastikkeella toukokuulta. 

Vuodelle 2017 olemme kehittelemässä Viinikartta.fi-sivun ylläpitäjän Jannen kanssa taas uutta projektia ruoka-ja viiniparien suhteen, mutta katsotaan mitä saadaan aikaiseksi. 
  

Tammikuu


Helmikuu


Maaliskuu


Huhtikuu


Toukokuu


Kesäkuu


HeinäkuuElokuu


Syyskuu


Lokakuu


Marraskuu


JoulukuuLoistavaa vuotta 2017 kaikille lukijoille! Nähdään taas ensi vuonna uusien viini-ja ruokaseikkailujen parissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti