Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 9.luukku:Joulutunnelmaa etsimässäVietimme viime viikonlopun lahden toisella puolella Tallinassa. Päätimme jo aikaisemmin syksyllä, että joulukuussa täytyy päästä fiilistelemään joulutoreja jonnekin ulkomaille. Aikataulut eivät antaneeet periksi pidemmälle reissulle Keski-Eurooppaan, joten Tallinna oli loistava kiireelliselle. Ihana viikonloppu rennosti kaupunkilomalla voisiko muuta toivoa ennen joulukiireitä.

Me käytimme aikamme yleiseen hengailuun joulutorilla vanhassa kaupungissa, pikkuliikkeitä koluten Kalamajan alueella ja hyvin syöden ja juoden Tallinnan loistavissa ravintoloissa. Erityisesti mieleenpainuva elämys oli Leib Resto & Aed, jossa nautimme loistavan illallisen lauantai-iltana. Ravintolasta ehkä vielä lisää, kunhan ehdimme kirjoittaa ensiluokkaisesta ravintola-elämyksestä. Positiivinen yllätys oli myös Tallink Baltic Quenin ala carte-ravintola, jossa nautimme illallisen perjantaina. Hyvää ruokaa ja miellyttävä viinejä laivan ainoassa rauhallisesssa paikassa.
 Pieni irtiotto ei niin jouluisessa Tallinnassa teki meille kaikille enemmän kuin hyvää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti