Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 4. luukku: Pullollinen punkkua pikkujouluihin

Pikkujoulut tulevat, joka vuosi ja useimmilla niitä on monet vuosittain. Pikkujouluissa yleensä tuppaa käymään niin, että määrä korvaa laadun. Niin ei ole pakko käydä tänä vuonna, vaan tarjoamme sinulle pikkujoulun rientoihin monipuolisen nautiskeluun tarkoitetun punaviinin.

Espanjan alicantesta tulee Laudum nature barrica Monasterell-Petit verdot 2013. Hintaa on karvan verran alle 9 euroa ja kaiken hyvän lisäksi vielä luomua. Viinin tuoksu on maanläheinen, tumman marjaisa ja paahteinen. Maku on vastaa tuoksua;täyteläinen ja mausteinen. Tanniinit ovat tasapainossa, ja viini paranee taatusti illan mittaan. Drinkabileetti on vähintään 9+ eikä hinta päätä huimaa. Joten ei muuta kuin alkon kassan kautta nauttimaan hyvistä pienistä jouluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti