Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 24. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 24.luukku: Hyvää ja rauhallista joulua kaikille


Hyvää ja rauhallista joulua kaikille blogin lukijoille. Me olemme siirtyneet pikkuhiljaa joulun viettoon perheidemme pariin. Tänä jouluna suurimman show:n taitaa pitää talouden pienin neiti, joka pääsee nauttimaan joululahjoista ja ruuista nyt toisen kerran elämänsä aikana. Samalla myös meidän aikuisten jouluun on palannut se lapsen joulumieli, ja onhan nyt saanut itsekin hyvän syyn rakentaa tunnelmallista joulua sekä kotiin että perheidemme luokse. On siis aika rauhoittua ja nauttia joulun tunnelmasta.

Me nautimme tänä vuonna ainakin Katrin 30-vuotislahjaksi saamasta portviinistä  ja muista viineistä, joista taatusti lisää myöhemmin. Joulun jälkeen sitten palaamme blogin pariin, ja eiköhän luvassa ole meidän suosituksemme uuden vuoden kuohuviksi. Nauttikaa joulusta ja läheisten seurasta. Ihanaa joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti