Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


lauantai 1. joulukuuta 2018

Joulukalenteri 1.luukku:Pullon hengen joulukalenteri 2018 on auki!

Pullon henkien joulukalenteri avautuu jälleen, nyt jo kuudetta kertaa! Aiempaan tapaan aiomme jokaisessa luukussa esitellä juomasuosituksia ja resepti-ideoita joulukuun lukuisiin juhlapäiviin. Juomasuositukset ovat pääasiassa vuoden varrelta kertyneitä, hyväksi havaittuja viinejä ja oluita, joiden katsomme olevan mielenkiintoisia ja joulun tai muiden pyhien ruokiin mukavasti yhdeistettäviä. (Mikäli jokin tuote on saatu näytteenä, ilmoitamme sen avoimesti koska ilmainen näyte saattaa vaikuttaa arvioon täysin riippumatta omasta pyrkimyksestä objektiivisuuteen).

Ruuissa pyrimme kaudenmukaisuuteen, joten luvassa on riistaa, kalaa mikäli kelit sallivat sekä juureksia sekä muita hyvin säilyviä tuotteita. Olemme kehitelleet 3 adventtimenua, joissa jokaisessa alku- pää ja jälkiruoka. Näitä voi halutessaan koostaa joulun tai uudenvuoden juhla-aterian.

Ja kuten aiemmin, on luvassa myös useita lahjavinkkejä. Tämän vuoden teemana meille rakkaan ja ratikkatyömaasta kärsivän Pohjoismaiden suurimman kauppahallin liikkeet. Ostamalla lahjasi hallista annat kaksi lahjaa yhdellä kerralla: varsinaisen lahjan lisäksi annat tukesi hallin kauppiaille ja varmistat, että tulevatkin sukupolvet saavat nauttia hallin joulutunnelmasta, jonka vertaista ei ole toista. #supportyourlocal #tampereenkauppahalli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti