Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 5. joulukuuta 2018

Joulukalenterin 5.luukku: Lahjaksi Juustosopin lajitelma tai lahjakortti

Olemme olleet Tampereen Kauppahallissa sijaitsevan Juustosopin vakiasiakkaita nyt viitisen vuotta, joiden aikana juustokaupan henkilökunta on laajentanut makumaailmaamme valtavasti. Samalla he ovat opettaneet lapsemme rakastamaan voimakkaita juustoja, kiitos vain Harri!

Näiden vuosien kokemuksella voimme suositella joululahjaideaksi joko valmista juustolajitelmaa joulunpyhiksi tai vaihtoehtoisesti lahjakorttia juustosoppiin, mikäli arvelet juustoista pitävän ystäväsi huolehtineen joulun herkut muutoinkin. Itse olemme tilanneet joulujuustot aina hyvissä ajoin antaen Juustosopin henkilökunnalle melko vapaat kädet valintojen suhteen. Emme ole koskaan pettyneet!

Juustosoppi on ainakin vuonna 2018 järjestänyt myös juustonmaistajaisia, ajoin yhdessä viininmaistajaisen kanssa. Jos haluat antaa ystävällesi lahjaksi yhteistä aikaa ja tekemistä, kannattaa kysellä onko näitä maistajaisia tulossa alkuvuodesta. Mikäli näin on, voit antaa lahjaksi yhteisen juustokokemuksen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti