Marraskuun pimeys alkaa olemaan loppusuoralla ja ensi kuussa päästääkin jo joulun odotukseen. Joulukalenteri ilmestyy hieman eri konseptilla tänä vuonna blogin puolella, mutta kausimenu on tietenkin sisälletty joulukalenteriin. Marraskuun kausimenussa pääosassa olivat persimoni, hirvi ja suklaa. Menu toimii mainiosti myös pikkujoulujen herkkuhetkiin.
Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti