Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 6.luukku: Joululahjaksi viiniköynnöksiäJoulukalenterin 6. luukussa palaamme vielä hetkeksi kesäloman 2015 tunnelmiin mainion videon välityksellä.

Katri on ollut jo muutaman vuoden ajan onnellinen kahden viiniköynnösten adoptoija. Viiniköynnökset sijaitsevat pienen artisaaniviinitalon Celler Devinssin parhaalla tarhalla Gratallopsissa, Espanjan  Prioratissa. Kävimme kesällä 2015 vierailemassa Celler Devinssin viinitilalla, kun sopivasti loman kohdalle osui talon järjestämänä sadonkorjuupäivä köynnösten adoptoijille. Nyt päivästä on julkaistu video, josta välittyvät mukavasti kesän muistot Suomen talven keskelle.

Jos etsit viininystävälle joululahjaa, niin ehdoton lahjavinkki on adoptoida muutama viiniköynnös Espanjasta. Tarkemmat tiedot löytyvät täältä. Jos mietit lisäksi viinimatkaa ensi kesälle, niin suosittelemme lämpimästi vierailua Devinssin tilalla. Talon Pr-yleismies Jordi todellakin osaa hommansa ja auttaa mielellään viiniretkien suunnittelussa Prioratin alueella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti