Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


tiistai 1. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 1.luukku. Tervetuloa Pullon henki-blogin vuoden 2015 joulukalenteriin

Kolmas kerta toden sanoo eli tänäkin vuonna ajattelimme joulukuun 24 päivän ajan kirjoittaa joulukalenteria blogin lukijoille. Mukana tuttuun tapaan meidän mielestä parhaat viinilliset joululahjavinkit, joulupöydän juomasuositukset ja muuta jouluista materiaalia.

Pidemmittä puheitta ensimäisestä luukusta paljastuu tänä vuonna ensimmäinen joululahjavinkki juustojen ystäville Tampereella. Kaupungin paras juustokauppa Juustosoppi täytti lokakuussa kunnioittettavat 35-vuotta. Suosittelemme siis hakemaan Kauppahallista Juustosopin liikkeestä pikkujoulujen parhaat tarjottavat juustolautaselle tai tilaamaan etukäteen juustolajitelman joulun pitkille pyhille. Luulemme meinaan, että kukaan ei pahastu, jos saavut joulupöytään tuomisina herkullinen juustoinen yllätyspussi, jonka sisällön voit itse valita kaupan valikoimista tai sitten voit vaan antaa karkeat suuntaviivat pussin sisällölle. Juustosopin ammattitaitoinen henkilökunta osaa kyllä valita pussiin tiskin sen hetkiset parhaat juustot.

Ps. Me suositellemme ,että jos vietätte joulun tampereen alueella niin käytte hakemassa juustosopin lahjakassin vasta aattoaamuna. Silloin hallissa on ihanan rauhallinen joulutunnelma ja selviät taatusti ilman jonostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti