Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


tiistai 11. joulukuuta 2018

Joulukalenterin 11.luukku: Oluen ystävälle lahjat Flinda Juomapuodista

Joulun juomapöytään sopii ehdottoman hyvin laadukas käsityöläisolut. Kauppahallin oma olutkauppa Flinda-juomapuoti tarjoaa monta hyvää joululahjaideaa oluen ystävälle. Saat heiltä ammattitaitoisen palvelun lisäksi laajan valikoiman pienpanimoiden oluita. Osta lahjaksi vaikka sixpack-käsityöläisoluita tai lahjakortti Flindaan. Takaamme, että oluen ystävä ei tule pettymään vaan saa nauttia uusista tuttavuuksista oluen parissa.

Ps. Flindalla on myös nykyään oma baari, jossa voit pientä avausmaksua vastaan nauttia kaupan antimista baaritiskillä. Laadukasta olutta nauttiessa voit samalla miettiä mitä muuta puodin valikoimasta haluaisit ostaa mukaasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti