Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


lauantai 8. joulukuuta 2018

Joulukalenterin 8 luukku: Lahjat kulinaristille Culinariasta!

Suurina ruuan ystävinä olemme olleet jo vuosia Kauppahallin lähellä sijaitsevan herkkukaupan, Culinaria Keittiöelämää- liikkeen kanta-asiakkaita. Vierailemme liikkeessä melkein viikoittain, koska taloutemme perusraaka-aineista pastat, suklaat, oliiviöljyt, sardellit, osa mausteista ja kahvipavut ostetaan heiltä. Esimerkiksi Martellin pastoja on viimeisen vuoden aikana nostettu esiin muutamassa ruokalehdessä, mutta näitä nyttemmin suosituksi tulleita pastatuotteita on saanut Tampereen Aleksis Kiven kadulta jo vuosikausia. Liikkeen omistaja on tuonut Tampereelle tuulahduksen välimereltä, sillä Culinarian hyllyistä  löytyy laadukkaita tuotteita pääosin Italiasta ja Espanjasta sekä jossain määrin ranskasta.

Tuotteitä etsitään liikkeeseen antaumuksella ja matkapäiviä säästämättä: kauppias Maijastiina Ovaska tuo suurimman osan liikkeensä tuotteista itse maahan ja etsii aina uusia tuttavuuksia jo hyväksi havaittuun valikoimaan. Jos lähipiirissäsi on siis ruuan ystäviä, joilla on jo kaikkea niin suosittelemme heille Keittiöelämän herkkukoria tai lahjakorttia lahjaksi. Se ei taatusti voi mennä vikaan. Ps. Jos haluat vierailla kaupassa joulun alla ja kysyä vinkkejä joululahjoiksi niin paras aika vierailla on viikoilla 49-50. Muista myös kysyä samalla parhaat vinkit ruokamatkojen kohteeksi Eurooppaan, koska kauppias taatusti osaa kertoa sinulle mistä saa parhaat arancinit, oliiviöljyt, pistaasit tai balsamicot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti