Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


maanantai 10. joulukuuta 2018

Joulukalenterin 10. luukku: Helpotustsa joulukiireeseen Nygrenin ennakkotilauksella!

Kalapöytä kuulunee suurimmalla osalla suomalaisista oleellisena osana jouluateriaan, ja niin myös meillä. Se vain on niin, että joulu ei tule ilman graavilohta ja sinappisilakkaa. Kalaherkut hankimme luonnollisesti Tampereen parhaasta (ainoasta) kalakaupasta eli hallin Nygreniltä.

Nygrenin tiskiltä saa joulukuun alussa hakea ennakkotilauslistan, jonka kanssa on helppo suunnitella jouluinen kalapöytä: Päätöksiä määristä ja laaduista saa miettiä rauhassa, eikä tarvitse kantaa huolta tuotteiden loppumisesta jos sinne kauppaan ei ehdikään rynnätä ensimmäisten joukossa. Noutopäivän saa itse valita joulua edeltäville päiville. Ennakkotilausten nouto on varsin vaivatonta (etenkin verrattuna Nygrenin useampien satojen asiakkaiden [nykyisin onneksi myös virtuaaliseen] jonoon joulua edeltävinä päivinä): Ennakkotilaukset odottavat noutajaa valmiiksi pakattuna hallin kellarin kylmävarastossa, josta vain ennakkotilausasiakkaita palveleva työntekijä ne sinulle noutaa yleensä alle 10 minuutin odotusajalla, usein nopeamminkin.

Näiden ennakkotilauslomakkeiden viimeinen palautuspäivä on ensi lauantaina 15.12, joten jos haluat säästyä hermoja raastavalta jonotukselta ja hätäisiltä päätöksiltä hallissa tai marketin kalatiskillä, niin hae ennakkotilauslomake alkuviikosta ja palauta ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti