Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


maanantai 17. joulukuuta 2018

Joulukalenterin 17.luukku: Viinilehtiä lahjaksi

Mitä tilata viininystävälle, jolla on jo kaikkea? Tilaa viinilehti maailmalta joko paperisena tai digiversiona. Meille tulee kotimaisista viinilehdistä Glorian ruoka ja viini ja VIINI, mutta niiden lisäksi maailmalta löytyy monta hyvää vaihtoehtoa.

Brittien klassikkoviinilehdistä on Decanter, jonka saa tilattua niin digiversiona kuin paperisena. Digiversio on hyvin taitettu tableteille ja sen saa hieman halvemmalla kuin paperisen.

Toinen meidän suosikki viinilehdistä on harvemmin ilmestyvä Noble Rot, joka on laajentanut lehdestä toimintaa niin maahantuontiin kuin laadukkaan viinibaarin pyörittämiseen. Pidämme heidän tuoreesta otteesta viinikirjoittamisen saralla ja heillä on myös loistavia ruoka-ja ravintolavinkkejä.

Jenkkien suurimpia viinilehtiä ovat Wine Enthusiast ja Wine Spectator, jotka kummatkin saa tilattuna sekä diginä että printtinä kotiin. Molempia voimme suositella lahjalistalle.

Jos lahjansaajaa kiinnostaa viinin lisäksi muutkin alkoholijuomat niin suosittelemme tutustumaan Wine & Spirits-lehteen, joka laajentaa tietämystä muistakin juomista.

Näillä pääsee lahjaostoksilla jo hyvää alkuun ja lahjansaaja varmasti kiittää lahjasta, josta voi nauttia useamman kuukauden kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti