Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 13. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 13: Korkkiruuvi pelastaa...

Joulukalenterin 13. luukusta paljastuu helppo lahjavinkki viinin ystävälle. Vaikka kierrekorkilliset viinipullot ovat lisääntymään päin, tarvitaan korkkiruuvia aina silloin tällöin (usein)
viinipullon avaamiseen. Jokainen viininystävä muistaa varmaan sen hetken, kun korkkiruuvia ei ole ollutkaan tarjolla ja viinipullon korkkia on yritetty avata mitä mielenkiintoisimmilla välineillä. Minulla on ainakin tuoreessa muistissa eräänä kesäpäivänä nautittu valkoviini, josta joutui aina välillä sylkemään korkin palasia kesken makunautinnon.

Korkkiruuveja on erilaisia, kuten viininystäviäkin, mutta tässä teille muutama vaihtoehto. Alkosta löytyy edullisesti etiketin korkkiruuvi, jota me voimme ainakin suositella lämpimästi. Jos haluat panostaa korkkiruuvin niin tässä muutama vaihtoehto. Korkkiruuvien roll royceksi sanotaan espanjalaisen Koalan korkkiruuveja, heiltä löytyy näyttävä kullattu versio jouluista kotia somistamaan. Jos lahjabudjetissa on vielä tilaa ja tiedät lahjansaajan avaavan paljon viinipulloja kerralla niin tässä on oiva lahja hänelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti