Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 20: Tukea paikalliselle panimolle!

Joulukalenterin neljänneksi viimeisestä luukusta paljastuu oiva lahjaidea oluen ystäville. Viime vuosina suomalainen pienpanimotoiminta on ottanut kunnolla tulta alleen ja maahamme on ilmestynyt useita uusia pienpanimoita.

Tamperelaisina haluamme tukea paikallista olutkulttuuria, jolla on toki pitkähköt perinteet. Pyynikin edesmenneen panimon Tähti-olut oli aikansa klassikko. Nykypäivänäkin aktiivisista panimoravintola plevna on tuottanut tasaisen hyvää olutta jo pian 20 vuotta. Nyt Tampereelle on kuitenkin saatu jotain uutta, nimittäin Pyynikin käsityöläispanimo on aloittanut toimintansa keväällä, ja oluita saa tampereen alueen kaupoista, ravintoloista ja myös alkosta koppakaupalla tilaamalla.

Panimo on osakeyhtiö, ja sillä on jo 500 omistajaa. Toimintansa he perustavat innovatiivisuudelle, paikallisuudelle, käsityöläisyydelle, vuorovaikutukselle ja laajalle omistajapohjalle.

Kauppavahvuisena on saatavissa 4 olutta: Tumma jouluolut, Simo vehnäolut, Ruby jazz ale sekä pikkuportteri. Vahvempia löytyy viisi, tarkemmin kuvailtu panimon kotisivuilla.

Panimon osakeanti on parhaillaan käynnissä, joten nyt on mahdollisuus antaa hieno lahja oluenystäväystävälle sekä suomalaiselle olutkulttuurille. Molemmille jaloille yhdellä iskulla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti