Meidän vinkkimme juustokoriin on ranskalainen valkohomejuusto Affinois, joka on niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Erityisen hyvää Affinois on cream crackerin päällä, kaverinaan kirsikkahilloketta. Toimii myös mainiosti samppanjan kanssa. Toinen vinkki on espanjalainen sinihomejuusto Cabrales, jota joko rakastat tai vihaat. Heikki rakastaa, ja muutama vuosi sitten joulupöydässsä juustosta kuultu mielipide oli, että tämä on niin voimakasta että heikommalla kaverilla alkaa päätä särkeä. Kolmantena suosittelemme italialaista luomuparmesania, jota parempaa emme ole vielä löytäneet. Syö sellaisenaan tai raasta pastan päälle. Jos näistä ei löydy mieleistäsi vaihtoehtoa, niin kysy Juustosopin myyjiltä etkä varmasti lähde kotiin tyhjin käsin.
Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!
keskiviikko 4. joulukuuta 2013
Joulukalenterin 4.luukku: Lahjaksi juustoja herkkusuille
Meidän vinkkimme juustokoriin on ranskalainen valkohomejuusto Affinois, joka on niin hyvää, ettei sanotuksi saa. Erityisen hyvää Affinois on cream crackerin päällä, kaverinaan kirsikkahilloketta. Toimii myös mainiosti samppanjan kanssa. Toinen vinkki on espanjalainen sinihomejuusto Cabrales, jota joko rakastat tai vihaat. Heikki rakastaa, ja muutama vuosi sitten joulupöydässsä juustosta kuultu mielipide oli, että tämä on niin voimakasta että heikommalla kaverilla alkaa päätä särkeä. Kolmantena suosittelemme italialaista luomuparmesania, jota parempaa emme ole vielä löytäneet. Syö sellaisenaan tai raasta pastan päälle. Jos näistä ei löydy mieleistäsi vaihtoehtoa, niin kysy Juustosopin myyjiltä etkä varmasti lähde kotiin tyhjin käsin.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti