Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenterin luukku 12: Amaronea ja hyvää seuraa

Jouluaattona, kun ilta jo hämärtyy ja aaton kiireet ovat jo helpoittaneet on aika nautiskella hyvästä viinistä ja seurasta. Monilla joulun nautiskeluhetkiin kuuluu ehdottomasti italialainen Amarone. Viime joulun ehkä täydellisin hetki oli joulupäivän iltana, kun tuli vuoro amaronen, juustojen ja vanha herra Cohenin. Silloin kellään ei ollut kiire mihinkään, ja kaikilla oli aikaa vain olla ja nautiskella.

Täksi jouluksi olemme myös varanneet pyhille Amaronen, ja samaa voimme suositella myös sinulle, arvon lukija. Käy vierailemassa paikallisessa Alkossa ja ota mukaan vaikkapa Zenaton Amarone vuodelta 2009 sekä kasa kovia juustoja kaupan juustotiskiltä. Rauhallinen nautiskeluhetki ei voi mennä pieleen vielä, kun kaivat lempilevysi kuunteluun illan jo hämärtyessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti