Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 18.luukku:Herkuttelijan joulukalenteri

Joulukuun ja joulukalenterin lähestyessä loppuaan on aika kertoa yksinkertainen vinkki ensi vuoden joulukalenteriksi. Yllätä kanssa-asuja ensi vuonna hänelle tarkkaan valitulla joulukalenterilla, josta voi löytyä mitä tahansa hänen arvostamiaan tuotteita.

Viime vuonna allekirjoittaneella oli Heikin toimesta viininystävän joulukalenteri. Tänä vuonna olen saanut nauttia herkuttelijan joulukalenterista.  Jos jollekin on jäänyt epäselväksi, niin meillä leivonta- ja jälkiruokavastuu on Heikillä. Minä olenkin saanut pitkin joulukuuta nauttia aamukahvin kanssa niin suolaisista kuin makeistakin herkuista.

Maanantaiaamu alkaa paljon paremmin, jos tarjolla on vastapaistettuja sämpylöitä, ja vauvan kanssa yövalvomisen aikana väsyneet silmät aukeavat paremmin, jos kalenterista löytyy itse tehtyjä valkosuklaalla kuorrutettuja sydänpipareita tai Heikin versiota rocky road-suklaata. Ennen aattoa kalenterista saattaa kuulemma paljastua pullo myös joulunpyhille. Allekirjoittanut toivoo tietenkin jotain hyvää samppanjapulloa, mutta kyllä punaviinipullokin mainiosti kelpaa:)

-Katri-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti