Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Joulukalenterin 1. luukku:Pikkujoulujen dokauspullo

Kuva:Alko
Päätimme aktivoitua vuoden viimeisen kuukauden kunniaksi ja tänä vuonna meidän blogista löytyy joulukalenteri. Sisältö on tarkoitettu samanlaisille herkkusuille kuin mekin olemme.

Pullon hengen joulukalenterin ensimmisestä luukusta paljastuu pikkujoulujen hittiviini. Ikivanha suosikkimme  Salice Salentino Nero Riserva 2009 irtoaa alkosta alle 9 euron huokeaan hintaan, ja tarjoaa loistavaa drinkabiliteettia rahoillesi. Tässä Apulialaisesssa Negroamaron ja Malvasia Neran sekoitukessa on aavistus jäännössokeria, mikä tuo viiniin huomattavan täyteläisyyden. Marjaisuutta löytyy, lempeän pyöreät ja melkoisen kevyet tanniinit eivät töki vastaan loppuillastakaan.

Tässä siis tarjolla upea viini pikkujouluihin! ja jos jotain jää yli, sopii tämä glögiaineeksi mitä parhaimmiten. Vanilja on valmiina viinissä, joulu tulee kuin itsestään.

Ei siis mikään huikean moniulotteinen viini, mutta pikkujouluihin tämä istuu kuin nakki sämpylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti