Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


lauantai 29. lokakuuta 2016

Lokakuuun kausimenu kokonaisuudessaan

Hups, joko kohta on marraskuu ja kaksi kuukautta tätä vuotta jäljellä. Mihin tämä vuosi oikein katosi?

Joka tapauksessa lokakuu vetelee viimeisiään ja olisi taas kausimenun koosteen aika. Tässä kuussa herkuteltiin kurpitsalla, palsternakalla ja juustoilla. Menusta tuli vahingossa lihatonta lokakuutakin viettävälle varsin mukavaa kokattavaa. Katri on ollut tämän kuun myös lihattomalla lokakuulla ja vaikeinta on ollut töissä, jossa kasvisvaihtoehdot ovat olleet hieman suppeammat. Lihattoman lokakuun aikana myös kotona on kätevästi saatu lapsi syömään enemmän kasviksia ja tuloksia alkaa pikkuhiljaa myös sillä saralla tulemaan. Kuukausi ilman lihaa opetti Katrille ainakin sen, että ilmankin tulee hienosti toimeen ja kasvisruoka on oikeasti hyvää. Kiitos tästä kuuluu ensisijaisesti Heikille, joka oikeasti osaa tehdä todella hyvää ruokaa myös ilman lihaa.


Onko lukijoilla toiveita mitä haluaisitte meidän tekevän marraskuun satokauden tuotteista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti