Juustolautanen ja kurpitsahilloa
Meidän juustolautaselta löytyy useimmiten yksi valkohomejuusto, yksi vahva homejuusto, yksi kova vuohenjuusto ja yksi pitkään kypsynyt alppijuusto. Tampereelta parhaat juustot löytää ehdottomasti Juustosopista.
4 kpl erilaisia juustoja oman maun mukaan.
Kurpitsahillo
1/2 butternut-kurpitsa kuorittuna ja siemenet poistettuna
2-3 dl vettä
1 dl sokeria
1 tl kanelia
1 tähtianis
Pilko kurpitsa paloiksi ja laita kattilaan veden, sokerin ja mausteiden kanssa. Keitä kurpitsat kypsiksi. Poista kattilasta tähtianis ja soseuta seos. Tarkista maku ja anna hillon jäähtyä. Tarjoa juuston kanssa.
Juomasuositus
Juustojen kaveriksi suosittelemme portugalilaista portviiniä. Dow's:n LBV 2009 omaa varsin hyvän hinta-laatusuhteen alkon valikoimasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti