Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 27. tammikuuta 2017

Espanjan kierros suoritettu maailmanympärimatkalta

Tammikuu vetelee viimeisiään ja pikainen espanjan ruokakierros on suorittettu loppuun asti. Herkullinen kolmen ruokalajin setti saatiin kokkailtua ja nyt suunnataankin katseet seuraavan maan ruokakulttuurin tutustumiseen.

 Pääruuaksi chorizo-kikhernepataa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti