Jälkiruuaksi Milhojas con dulce de leche
Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!
sunnuntai 29. lokakuuta 2017
Maailman ympäri lokakuussa Chilessä
Lokakuu vetelee loppuaan, joten jälleen on maailman ympärimatkan koontipostauksen vuoro. Lokakuu vietettiin tutustuen Chileläiseen ruokaan ja viineihin lihattoman lokakuun hengessä ja tästä postauksesta löytyykin pari meille uutta kasvisruokareseptiä, jotka jäävät meillä taatusti käyttöön.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti