Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 31. maaliskuuta 2017

Maailman ympäri maaliskuussa Saksanmaalla

Maaliskuu on kohta eletty ja kevättä kohden mennään varmasti. Huhtikuussa herkutellaan ainakin parsalla ja sauvignon blancilla, mutta palautetaan vielä hetkeksi mieleen maaliskuun herkut Saksasta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti