Elokuussa taidamme keskittyä kausimenussa sieniruokiin, kun kerran herkkutattien ja suppilovahveroiden paras kausi lähestyy.
Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!
perjantai 29. heinäkuuta 2016
Heinäkuun kausimenu kokonaisuudessaan
Heinäkuu vetelee jo viimeisiään, joten on aika koota yhteen heinäkuun 3 ruokalajia juomasuosituksineen. Kesällä kokkailu on helppoa, kun satokausi on Suomessa parhaimmillaan. Heinäkuun teemana oli selkeästi kasvikset, kun ne nyt on sesongissa. Kaveriksi hieman savukalaa ja kanttarelleja niin johan kelpaa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti