Chilillä maustettu sardelli-jättirapuwok 4 hengelle
1 sipuli
3 valkosipulin kynttä
1 porkka
4 vartta varsiselleriä
1 cm pala raastettua inkivääriä
1 punainen chilipalko
1 pkt sardelleja
1/2 paketti Blue dragon täysjyvänuudeleita
8 kpl jättirapuja
öljyä paistamiseen
soijaa, suolaa, pippuria,ruokosokeria ja srirachakastiketta maun mukaan
Koristeeksi wokkiin:silpittua persiljaa, paahdettuja kookoslastuja, paahdettuja seesaminsiemeniä, chilin viipaleita
Hienonna valkosipulit ja sipulit. Kuori ja pilko porkkanat. Pilko varsisellerit ja chilin palko. Raasta inkivääri. Pilko sardelli pieneksi ja pilko myös jättiravut.
Kuullota sipulia, valkosipulia, varsiselleriä ja porkkanaa sardellien öljyssä. Mausta suolalla, soijalla, sokerilla, mustalla pippurilla ja tarvittaessa srirachalla. Keitä samalla myös nuudelit.
Kun raaka-aineet on melkein kypsiä lisää sardellit ja jättiravut. Lisää joukkoon hetken kuluttua myös nuudelit. Tarkista maku ja tarjoa wok persiljasilpun, kookoslastujen, chilin viipaleiden ja seesaminsiementen kanssa. Kannattaa valmistaa ruokaa reilusti, koska toimi myös todella hyvin seuraavan päivän lounasruokana.
-Katri-
Mmmmm onpa herkullisen näköistä! Tällä vois vaikka yllättää miehen kun se reissulta palaa! :)
VastaaPoistahttp://ganbattedesuka.blogspot.fi
Kiitos, kiva kuulla! Vahingossa ne parhaat ruuat yleensä syntyy:)
Poista