Helmikuu vetelee viimeisiään ja on aika sanoa hyvästit suomalaiselle ruokakulttuurille. Maaliskuun maata ei ole vielä päätetty, joten jos on toiveita niin kommentoi ihmessä oma suosikkimaasi tähän postaukseen.
Helmikuussa herkuteltiin talvisilla herkuilla ja nautiskeltiin juomaksi niin olutta kuin suomalaista marjaviiniäkin.
Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti