Kuva: Blossa.se |
Kaveripiirissämme Blossaa muistetaan aina hamsrata, ja tällä hetkellä viime vuoden blossaa löytyy vielä varastoista. Tämän vuotinen Blossa oli jännän makuinen juoma, jota ei heti ensimmäiseksi tunnistanutkaan glögiksi. Inkivääri maistui juomasta ihanan voimakkaasti ja yuzu-hedelmä täydensi makua kivasti. Lopulta myös perinteiset glögimausteet löytyivät juomasta ja Kupla ainakin tykkäsi kovasti tämänvuotisesta Blossasta. Meillä glögi yhdistettiin Maraboun taivaalliseen lemon and ginger-suklaaseen ja makuyhdistelmä oli kovin toimiva.
Ihanaa, että glögikausi on avattu ja ilmakin alkaaaa olla ainakin Tampereella niin kylmä, että mielellään nauttii jotain kuumaa juomaa Kellarinvartijan lenkityksen jälkeen.
-Kupla-
Tämän vuoden Blossa on ehkä enemmän ankean syys-talvikauden juoma kuin varsinainen joulujuoma, mutta siihen käyttöön mielestäni varsin erinomainen. Perinteistä glögiä manteleineen ja rusinoineen saa kuitenkin ihan riittämiin sitten joulukuussa.
VastaaPoista(Tänään on muuten tasan kaksi kuukautta jouluun!)
Jännästi sitä aivot aina odottaa tiettyä asiaa, kun saa kuulla mitä lasissa on. Me ollaan niin tottuneita perinteiseen glögiin, että Blossa pääsi yllättämään mut ainakin todella positiivisesti. Tämän vuoden Blossa ei ehkä todellakaan ole joulujuoma, mutta paikansa sillä on kyllä näissä loka-marraskuun kylmissä ja pimeissä illoissa.
VastaaPoistaOnneksi jouluun on enää 8 viikkoa, koska silloin pikkujoulukautta ravintolan keittiössä on jäljellä enää 6 viikkoa. Eli aivan pian helpottaa syys-ja pikkujoulukiireet:)
Ja tämä lähtee työmatkalle Milanoon, tuliaisiksi saattaa tarttua italian lahja kylmiin räntäsade-iltoihin: Barolo chinato!
VastaaPoista