Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 3.luukku: Parhaimmat pikkujoulupullot


Pikkujoulujen sesonki on kovimmillaan, joten tietenkin suosittelemme myös parhaat viiniherkut työ/kaveriporukan pikkujouluihin. Hintaluokka on 10-15€ välissä ja listaa koottaessa on käytetty mukana myös hiukan huumoria.

Hipstereiden illanistujaisiin suosittelemme tietenkin italaista tulevaa Hipster Negroamaroa, jonka keskitäyteläinen ja mausteinen maku sopii loistavasti pikkujoulun pöydän herkkujen kanssa. Tästä saa myös loistavia kuvia sosiaalisen median puolelle.

Tyttöjen pikkujouluihin loistava vaihtoehto on puolikuiva risukka Saksanmaalta eli Most Wanted Riesling. Toimii niin ruuan kanssa kuin ilmankin. Jos kuohuva maistuu paremmin tyttöporukalle niin Most Wanted Sparkling tölkki toimii mainiosti myös tyttöjenillan juomamenussa. Molemmat vaihtoehdot toimivat myös loistavasti instagram-kuvissa rekvisiittana.

Poikien illanistujaisissa täyteläisenä punaviininä toimii mainiosti Vino Rosso by Charles Smith. Toinen hyvä vaihtoehto on espanjalaisen Juan Gil 4 Meses Monastrell, jota suosittelemme tanniinisten viinien ystäville.

Jos pikkujouluseurue tykkää glögistä niin suosittelemme ehdottomasti The Ugly Glühweinia.

Näiden vinkkien myötä toivotamme kaikille oikein riemukasta pikkujoulukautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti