Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 1. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 1. Luukku

Pullon Hengen perinteinen joulukalenteri on täällä taas! Tätä tehdään jo viidettä vuotta, ja joka vuosi ideana on ollut antaa vinkkejä joulun ajan viineistä ja ruuista. Viime vuonna esittelimme eurooppalaisia viinin nettikauppoja, ja tänä vuonna jatkamme samaan tyyliin: Pyrimme ensimmäisten parin viikon aikana esittelemään Alkon tilausvalikoimassa olevia joulun aikaan sopivia viinejä.

Alkon tilausvalikoima on viimeisen vuoden aikana laajentunut melkoisesti, kun maahantuojat saavat tuotteitaan aiempaa helpommin tähän "nettikauppaan". Tilausvalikoimassa on vakiovalikoimaa enemmän myös pienten tuottajien kiinnostavia tuotteita, jotka ovat mielestämme maistamisen arvoisia.

Alkon kautta osa etenkin keskihintaisista viineistä on suorastaan naurettavan kalliita verrattuna eurooppalaisiin kauppoihin, eikä tämä jopa 2,5-kertainen hintaero selity pelkillä veroilla. Alko on kuitenkin ainoa kanava, jonka kautta suurella yleisöllä on mahdollisuus hankkia viinejä Suomessa. Joulu on myös aika, jolloin ihmiset panostavat ruokaan, joten mielestämme on luonnollista hankkia myös laadukkaita viinejä jouluruokien seuraksi. Tilausvalikoimassa on sekin hyvä puoli, että viinit saa valita rauhassa kotona ja noutaa valmiiksi pakattuna alkosta ilman ruuhkassa rynnimistä. (Hormaalimaailmassa ne toki saisi kotiovelle...)

Toivottavasti lukijat saavat tulevina päivinä esittelemistämme viineistä ideoita hyvistä ja nautittavista viineistä ja välttyvät viime hetken Plan B:ltä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti