Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 24. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 24.luukku: Hyvää joulua

Joulukalenterin viimeisessä luukussa vuoden 2017 osalta toivotamme kaikille lukijoille hyvää ja rauhallista joulun aikaa. Nauttikaa rakkaiden seurasta, hyvästä seurasta ja ennen kaikkea loistavista ruuista ja viineistä.

Meidän perheemme on hiljentynyt joulun viettoon perinteistä poikkeavalla tavalla ja tänään nautimmekin perinteisten jouluruokien sijaan hieman modermimman menun. Jouluaterian päätähtinä toimivat ainakin Pommardin pinot noir vuodelta 1999 ja puolukkaglaseerattu ankanfilee. Illemmalla kaivamme varmasti juustojen seuraan viinikaapista jonkun hyvän portviinin. Blogin pariin palaamme ensi viikolla, mutta sitä ennen rentoudumme läheistemme seurassa, ennen kuin alamme suunnitella uusia kujeita vuodelle 2017. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti