Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 24. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 24.luukku: Hyvää ja rauhallista joulun aikaa
Vuoden 2015 joulukalenterin viimeisessä luukussa toivotamme kaikille lukijoillemme hyvää ja rauhallista joulun aikaa. Tänäkin vuonna joulukalenteria on ollut hauska tehdä ja virittäytyä samalla joulun tunnelmaan.Me olemme siirtymässä pikkuhiljaa joulun viettoon perheidemme seuraan. Tänäkin vuonna nautimme joulun pyhinä ainakin perinteisestä joulumusarista ja tapaninpäivän jostakin muista kuin jouluisista kokkailuista Katrin perheen kanssa.

Blogin puolella meno jatkuu normaalista taas pyhien jälkeen,  silloin tarjolla on ruoka-ja viinivinkkejä uuden vuoden juhlintaan. Olkoon pyhäpäivänne täynnä hyvää seuraa, rentoa meininkiä ja loistavia viinejä.

Hyvää viinillistä joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti