Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


lauantai 19. toukokuuta 2012

Viimeiset kevätpäivät suomessa ennen reissua

Reissu vietnamiin alkaa parin päivän päästä, huomenna Tanniini jättää Tampereen tomut ja suuntaa Helsinkiin, josta matka jatkuu maanantaina kohti Hanoita ja trooppista lämpöä. Ruokapostauksia saattaa reissun aikana sadella sen mukaan, miten WiFi-verkkoja sattuu hotelleista löytymään. Viimevuotisen vietnaminmatkan perusteella ruoka tulee olemaan mielenkiintoista ja loistavaa.

Viimeisenä iltana poikettiin Tampereen Eurooppalaisella Ruokatorilla. Nyt jo kolmatta kertaa järjestettävä toritapahtuma toi elämää muutoin usein hiljaiseen Hämeenpuistoon, ja ihmisiä oli kevään auringossa liikkeellä kiitettävästi.

Poikkesimme Vinoteca del Piemonten pitämälle terassille ja maistelimme aina keväisen pirskahtelevaa proseccoa. Tunnelma oli juuri sopivan leppoisa, ihmiset iloisia. Tällaissia kaupunkia elävöittäviä tapahtumia on alkanut Tampereellekin ilmaantua entistä enemmän, ja hyvä niin. toivottavasti linja jatkuu.

Maistettu Prosecco (Le Colture Pianer) oli kuivaa, hieman vihertävään kallistuvaa väriltään. Aromina päärynä, maussa mukavan hapokas loppupuraisu. Keväisen raikasta!

Tällainen lyhyt postaus, nyt täytyy hoitaa viimeiset pakkailut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti