Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 11. toukokuuta 2012

Perjantaipullo

Ravintolatyöntekijällä vapaa perjantai-ilta ja suunnitelmissa grillata kavereiden kanssa. Perjantaipulloksi valikoitui parsalle kaveriksi valkoista sauvignon blancia kuohuvan muodossa. Kupla on mainonnan uhri ja bongasi Alkosta uuden kuohuvan, jonka tyylisiä kuohuvia ei ollutkaan vielä maistanut. Sää ei näytä tänään suosivan grillaamista, mutta ei se estä perjantaipulloa avaamasta.Toivottavasti kuohuva nostaa hieman tämän sateisen perjantain tunnelmia.

Ps.Kupla lähtee keskiviikkona pitkäksi viikonlopuksi Barcelonaan, joten vinkkejä hyvistä viinibaareista ja ravintoloista otetaan mielellään vastaan.

-kupla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti