Kuva: Murraycheese.com |
Kuplan ehdoton suosikki juustoista on ranskalainen Affinois-valkohomejuusto, jonka kohdalla pitää aina muistaa kysyä, missä vaiheessa juusto on. Tanniinin suurin suosikki on Espanjalainen Cabrales-sinihomejuusto, joka taatusti jakaa mielipiteitään maullaan.
Pullon henkelä suosittelee kysymään rohkeasti Juustosopin henkilökunnalta suosituksia, koska tällöin me olemme aina saaneet juustoja, jotka ovat parhaimmillaan. Meillä on tapana käydä tilaamassa sekä jouluna että juhannuksena juustot valmiiksi, jotta aattona voi aloittaa juhlimisen Kauppahallin tunnelmasta nauttien. Jätämme usein valinnat henkilökunnalle ja annamme vain suuntaviivat mitä haluaisimme nauttia ja vielä kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä.
-Kupla-
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti