Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


maanantai 1. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 1.luukku: Tervetuloa pullon hengen-joulukalenteriin

Tervetuloa vuoden 2014 joulukalenteriin meidän tapaan. Viime vuoden joulukalenteria oli mukava kirjoittaa ja muutama kehukin siitä tuli, joten tänä vuonna otetaan taas uusiksi. Luvassa siis 24 päivän ajan jouluaiheisia viinisuosituksia, lahjavinkkejä, joulureseptejä ja muuta mukavaa.

Ensinmäisenä päivänä joulukalenterin luukusta paljastuu tällä kertaa lahjavinkki Tampereelle. Jos et ole vielä tutustunut kaupungin parhaaseen ruokakauppaan Keittiöelämään niin nyt on todellakin aika vierailla paikan päällä. Reilut 9 vuotta Aleksis kivenkadulta on löytynyt Tampereen ruokakauppojen todellinen helmi, jossa kannattaa vieralla jo tunnelman takia. Koska et kuitenkaan voi poistua kaupasta ostamatta mitään niin suosittelemme kokoamaan kaupan tarjonnasta herkkulahjan ruuan ystävälle.

Meidän lempituotteemme kaupan valikoimista ovat erimaista tulevat kahvipavut. Mielestämme paras kahvilaatu  mutteripannulla aamukahvin keittoon on Arcaffen roma-blend. Jos haluat hyvää pastaa suosittelemme tutustumaan Martellin pastoihin, sen jälkeen ei ole paluuta. Pastan kanssa tarvitaan tietenkin hyvää oliiviöljyä ja meidän suosikkimme on Dauron oliiviöljy. Herkkutatti-tryffeli on hyvää sellaisenaan, mutta toimii myös leivän päällä tai pastan seassa. Heikin sieniruokien julkinen salaisuus on putiikista löytyvä taste 5 umanitahna. Myös riedelin lasit tai skepphultin valurautapannut ovat loistavia lahjaideoita.

Herkullisten ja laadukkaiden tuotteiden lisäksi saat aina taatusti hyvää ja asiantuntevaa palvelua Keittiöelämästä. Tue paikallista yrittäjää myös tänäkin jouluna. Jos vanhat merkit pitävät paikkansa niin paras aika lahjaostoksille ilman ruuhkaa on parin seuraavan viikon aikana, mutta jos haluat asioida tungoksen keskellä niin liike on auki jouluaattoon asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti