Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Loimu 2014-makean glögin ystäville

Yleensä suosimme itse tehtyä glögiä ja ruotsalaisten tekemää Blossaa. Lignell& Piispasen suomalainen Loimu 2014 osui silmään blossan kausimaun hakuretkellä ja olihan se kotiutettava kokeiltavaksi myös.

Tämänvuotisen Loimun viinipohja tulee chileläisesta Cabernet Sauvignonista ja mauksi on laitettu perinteisten joulumausteiden lisäksi myös karhunvatukkaa. Kuulosti hyvältä ja maistuikin ihan sille.

Tuoksu oli tumman marjainen, karhunvatukkainen ja neilikkainen. Erittäin voimakas, nenän avaavan mausteinen tuoksu, joka lupailee hyvää. Glögin maku oli makeahko marjainen, täyteläinen ja mausteinen. Maussa maistuu karhunvatukka paremmin kuin tuoksussa. Maussa on myös mukavasti makua antamassa appelsiini ja kaneli. Omaan suuhuni ehkä hieman liian makea ja hilloimainen, mutta ei ollenkaan huono. Makean ja voimakasaromisen glögin ystäville suosittelen vahvasti. Ei edellenkään blossan yuzy-inkiväärin voittanutta, mutta mainio lahjapullo pikkujouluihin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti