Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Matka käy kohti New Yorkia.

Pullon hengen väki viettää pääsiäisen New Yorkissa. Olemme menossa kaupunkiin ensimmäistä kertaa, joten kaipaisimme vinkkejä !. Mitä Nykissä pitää (tai ei voi...) tehdä. Majoitus on varattu Brooklynin puolelta Park Slopen ja Prospect Parkin läheisyydestä. Vinkki majoitukseen tuli Katrin veljeltä, joka on vieraillut kaupungissa jo muutaman kerran. Foodie-walkille on tarkoitus mennä, paikalliset panimot on kartoitettu ja ruokakohteita on alustavasti katseltu. Pakolliset nähtävyydet katsotaan, jos jaksetaan.

Reissun tarkoituksena on "yllättäen" tutustua paikalliseen ruokaan ja juomaan. Joten, jos lukijoilla on hyviä vinkkejä ravintoloista, baareista, viinikaupoista, shoppailumahdollisuusta tai muuten vaan hyviä vinkkejä niin kaikki otetaan ilolla vastaan. Erityisesti USA:n viinit kiinnostavat, ja olisi kiva saada suosituksia siitä kannattaako paikan päältä tuoda viiniä muutama pullo tänne pimeään pohjolaan.

Katri on eniten innoissan ruokakulttuuriin tutustumisesta. Reissulla en aio noudattaa viime aikoina voimassa ollutta treeniin ja ruuan laatuun keskittyvää skarppausliikettä.

-katri-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti