Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 2. helmikuuta 2017

TFC goes Pizzarium, mukana myös lapset

Saimme viime viikolla viestiä Tampere food clubin kautta, että kiinnostaisiko meitä maistella tampereen Pizzariumin uusia pyöreitä pizzoja. Viestin mukaan myös jälkikasvun sai ottaa mukaan, joten innostuimme kovin. Onneksi tänä maanantaina oli illalla vapaata ja Katri ottikin mukaan pikkuneidin ja suuntasi ravintolaan. Pizzalla ja meidän perheellä on intohimoinen suhde. Syömme perheen kesken, joka sunnuntai Heikin tekemää pizzaa, jonka salaisuus on vehnäjuuri. Kolmessa vuodessa Heikistä on kehittynyt jo aikamoinen pizzataituri. Osaamme arvostaa hyvää pizzaa, jota myös pizzarium tarjoaa.

Tammikuinen masentavan pimeä maanantai-ilta muuttui asteen verran paremmaksi, kun otimme neidin kanssa suunnan kohti Hämeenkatua ja Pizzariumia. Paikka on meille jo tuttu aikaisimmalta vierailulta, kun olemme käyneet kaveriperheiden kanssa pikaisella lounaalla PikkuKakkosen puistotreffien jälkeen tai hakeneet pizzapaloja mukaan puistoon. Tällöin ruuat ovat kadonneet nopeasti isompiin ja pienempiin suihin eikä tämäkään maanantai tehtyt poikkeusta.

Pikkuneitiä ei jännittänyt ravintolassa vierailu (koska se on meillä jokaviikkoinen tapahtuma) vaan muut lapset eli Janican ja Emmin jälkikasvu. Aivan turhaan jännitti, koska 15 minuuttia ja ravintolassa leikki 4 hengen lapsiporukka. Ja mikä parasta, se ei haitannut ketään. Lasten ilo osallistumisesta vanhempien ''blogileikkiin'' oli niin silmiin pistävää, että toivon meidän jatkossakin vierailevan Tampere Food Clubin porukalla ravintoloissa laajennetulla maisteluporukalla.Lasten kanssa  ravintoloissa vierailu ei tietenkään ole sama asia kuin vain aikuisten kesken, mutta ainakin yhtä hauskaa se on.

Hanna Mäkelä, Pizzariumin ravintolapäällikkö, esitteli meille raflan uudet pyöreät pizzat ja kertoi niiden syntytarinasta. Samalla pöytään kannettiinkin maistiaisia Pizzariumin vegaanipizzoista ja jeesus, että ne olivat hyviä. Jos haluat maistella niitä niin ota Pizzarium suunnaksi maanantaina 6.2, jolloin Pizzariumissa on ensimmäinen vegaanimaanantai. Vegaanipizzojen jälkeen pöytään tuotiin Arancineja sekä tavallisina että vegaaniversioina. Kummatkin olivat loistavia, mutta meidän talouden suosikit taisi löytyä vegaaniversioista.

Viimein pöytään saapuivat juuri ravintolan valikoimaan saapuneet pyöreät pizzat, joista erikoismaininnan ansaitsevat ainakin Zucca e Porcini, jossa pizzan pohjalla ollut kurpitsakreemi oli ihan sairaan hyvää ja Prosciutto e Zucchine, joka maistui perheiden pienimmille loistavasti.

Aina on kiva nähdä TFC:n bloggaajia ja jutella yhdessä samanhenkisten kanssa ruuasta, ravintoloista ja kaikesta muusta. mutta erityisen kivaa oli ottaa mukaan oma tyttö ja viettää aikaa perheinä ravintolassa. Kiitos rentouttavasta maanantai-illasta mukana olleille a kiitos Pizzariumille illan tarjottavien tarjoamisesta (niiden tiskien tiskaamisesta meidän puolesta). Ilta oli juuri sitä mitä tarvitsemme tammikuun pimeyden keskellä. Sivumaun Janin slogania lainatekseni maailma muuttuu kun vaaditaan ja sama juttu on Suomessa myös lapsiperheillä ja ravintoloilla. Miten ne lapset muuten oppivat käyttäytymään ravintoloissa, kuin vierailemalla niissä tarpeeksi usein...
Yhteistyössä Pizzariumin ja Tampere Food Clubin kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti