Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 26. helmikuuta 2016

Helmikuun kausimenu kokonaisuudessaan

Niin se on helmikuu kohta eletty ja kevättä kohti mennään kovaa vauhtia. Helmikuun kausimenussa vallan ottivat pääasiassa aasialaiset ruuat fressillä makumaailmallaan. Sesongin kasviksista tuli hyödynnettyä veriappelsiinia, ananasta, salaattisikuria yms. Kaloista made oli sesongissa ja sitä tulikin hyödynnettyä alkuruuassa. Menuissa mukana reseptien lisäksi myös tietenkin juomasuositukset.

Pysy mukana myös maaliskuussa, koska silloin kausimenussa valmistaudutaan pääsiäiseen. Luvassa ainakin sitruunalla maustettua simpukkapastaa ja oliiveilla kuorrutettua karitsankaretta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti