Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


tiistai 24. heinäkuuta 2012

Viikon valinta:Juustosoppi

Kuva: Murraycheese.com
Viikon valintana tällä viikolla on Juustosoppi Tampereen kauppahallissa. Tampereen kauppahalli on yksi Pullon henkelän lempipaikoista Tampereella ja siellä meidän suurin suosikki on Tampereen vanhin juustokauppa nimeltään Juustosoppi. Juustosopin käytävä on kiellettyä aluetta ainakin Kuplalta, jos tarkoituksena on selvitä hallireissusta ilman heräteostoksia. Loistava palvelu yhdistettynä loistavaan valikoimaan koituu useimmiten kohtaloksi. Juustosoppi ei ole vielä koskaan pettänyt valikoimallaan, jossa vanhat suosikit täydentyvät usein uutuuksilla.

Kuplan ehdoton suosikki juustoista on ranskalainen Affinois-valkohomejuusto, jonka kohdalla pitää aina muistaa kysyä, missä vaiheessa juusto on. Tanniinin suurin suosikki on Espanjalainen Cabrales-sinihomejuusto, joka taatusti jakaa mielipiteitään maullaan.

Pullon henkelä suosittelee kysymään rohkeasti Juustosopin henkilökunnalta suosituksia, koska tällöin me olemme aina saaneet juustoja, jotka ovat parhaimmillaan. Meillä on tapana käydä tilaamassa sekä jouluna että juhannuksena juustot valmiiksi, jotta aattona voi aloittaa juhlimisen Kauppahallin tunnelmasta nauttien. Jätämme usein valinnat henkilökunnalle ja annamme vain suuntaviivat mitä haluaisimme nauttia ja vielä kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä.

-Kupla-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti