Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Maaliskuun kausimenusta vinkit pääsiäisen ruokapöytään

Nyt vietetään jo maaliskuun viimeisiä päiviä ja pääsiäinen kolkuttelee jo oven takana. Pitkien pyhien aikana on hyvin aikaa kokkailla herkkuja ystäville/perheelle. Maaliskuun kausimenun teemana oli pääsiäisen maut ja mielestämme tarjolla on oikein herkullinen kokonaisuus vaikka pääsiäissunnuntain aterialle. Mukana tietenkin myös aterialle sopivat juomaehdotukset.

Aloita ateria herkullisella simpukkapastalla. 

 Tarjoa pääruuaksi karitsankaretta oliivikuorrutuksella
Päätä ateria herkulliseen rosmariinipannacottaan.

Hyvää pääsiäistä kaikille blogin lukijoille. Me suuntaamme pääsiäisen viettoon Englantiin, jossa ohjelmassa on ainakin paikallisella kuohuviinitilalla vierailua ja sukulaisten näkemistä. Eiköhän englantilaisesta kuohuviiniskenestä riitä kirjoitettavaa myös blogiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti