Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


perjantai 23. helmikuuta 2018

Hups, blogin 7-v synttärit menivät täysin ohi ruuhkavuosien keskellä

Kiirettä on pitänyt työelämän ja perhe-elämän keskellä. Blogin seitsenvuotinen taival tuli huomattua Linkedin-onnittelujen myötä. Viimeistä vuotta blogin parissa kuvaa hyvin kiire muussa elämässä ja blogi on jäänyt valitettavasti sivuosaan. Meidän molempien työkiireet ovat verottaneet selkeästi blogiin käytettävää aikaa. Lisäksi perheen pieni tyttö pitää huolen meidän lopusta ajasta ja usein hetki blogin parissa on vasta yömyöhään.

Hyviä viinejä tuli nautittua viime vuonnakin, mutta harva oli niin hyviä, että olisi löytynyt motivaatiota kirjoittaa niistä sen enempää. Upeita ravintolaelämyksiä mahtui myös vuoteen ja saimme koetella omia rajojamme esimerkiksi Hellan ja Huoneen viiniparien kanssa. Paljon olemme myös pohtineet miten yhdistää ruoka blogin sisältöön ja viime vuoden maailman ympärimatka ei sitten lopulta motivoinut meitä tarpeeksi kirjoittamaan reseptejä blogin puolelle muuten. Tänä vuonna olemme päättäneet kirjoittaa niistä resepteistä, jotka saavat meidät iloitsemaan ruuanlaitosta, oli kyseessä sitten veriappelsiinirisotto, kalakeitto tai 72 tuntia kohonnut pizzataikina.

Tänä viikonloppuna nostamme sitten keskenämme hieman myöhässä maljat ekaluokkalaisen ikään ehtineelle blogille ja lupaamme skarpata blogin sisällön kanssa tänä vuonna viime vuotta paremmin.Viimeisenä kysymme teiltä arvon lukijat mitä te haluaisitte lukea blogista? Enemmän viineistä, enemmän reseptejä vai jotakin ihan muuta? Matkoista viinialueille on tänä vuonna tulossa juttua ainakin portugalista, jonne suuntamme pääsiäisen viettoon.

Tästä postauksesta kaikki alkoi: kuka, mitä, häh. Nelivuotisen blogin fiilikset löytyvät tästä postauksesta. 5 vuoden mittari tuli täyteeen meidän esittelyn myötä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti