Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


torstai 18. huhtikuuta 2013

Hiljaiseloa blogin puolella...

 Kuuluisa elämä otti niskavoiton meistä ja blogi on elänyt muutamat viime viikot hiljaiseloa. Syynä hiljaiselolle on ollut ahkera kolmisen viikkoa kestänyt reissuputki. Yhdessä kävimme pääsiäisen aikana ihmettelemässä ison maailman meininkiä rapakon takana ja lisäksi allekirjoittanut ehti juuri ja juuri purkaa laukut ja pakata uudet vaatteet mukaan, kun Budapest kutsui kera työkavereiden.

Nyt, kun paluu arkeen on alkanut hieman kankeasti niin blogi myös jälleen aktivoituu. Tiedossa on ainakin meidän mielestä New Yorkin parhaita paloja, kuvia Tokajin vierailusta ja arvosteluja viime viikolla Kalevan viiniklubin kanssa maistelluista viineistä. Viime perjantantaina päätimme yhdessä tuumin aloittaa kevään ja testata 4 kuohuviiniä ja 3 ranskalaista chardonnay-viiniä. Viinikartan pojat jo raportoivat maistelun päättäneestä Alkon uutuudet lehdestä löytyvästä kuohuviinistä. Lisäksi tarjolla on viimeistään ensi viikolla meidän talouden parhaat vinkit mitä ihan kohta alkavalla parsakaudella kannattaa parsasta valmistaa.

-Katri-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti