Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää ja rauhaisaa joulun aikaa

Pullon hengen väki toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaan. Me siirrytään nyt nauttimaan joulusta ja perheen seurasta. Tänään illalla avataan palkinnoksi pikkujouluahertamisesta Mugan especial reserva 1995 ja vertailun vuoksi faustinon reserva 2005. Muuten joulun juomina on ainakin Markus Molitorin riesling zeltinger sonneuhr auslese 2007 ja Chateau musar  2003. Arvioita on tulossa jahka keretään kaikilta joulun kiireiltä.

Viimeiset jouluvalmistelut tehdään huomenna, kun kauppahallista haetaan juustosopista joulupussukat kummankin kotiin ja kuusikin pitäisi vielä huomisen päivän aikana löytää.

Joulu on hieno tekosyy nauttia hyvästä ruuasta ja viinistä (ja jouluoluista, niitä ON vielä jäljellä :) Rauhoittukaa, levätkää ja nauttikaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti