Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


maanantai 27. elokuuta 2012

Vinkkejä kaivataan Prioratin ja Terra Altan viineistä?

Pullon henkelän väki päätti maksimoida ensi viikon lomansa auringon määrän ja varasi lennot ex-tempore Barcelonaan. Suunnitelmissa on taas vaeltamista tällä kertaa Espanjan viinitarhoilla. Matkasuunnitelmaksi on valikoinut Barcelonan sijaan Priorat ja Terra Alta ehkä, jos aikaa jää niin Cavan sydänalue. Nyt kaipaammekin vinkkejä hyvistä viinitiloista, majoituksista ja ravintoloista lukijoilta.

-kupla-

2 kommenttia:

  1. Ei valitettavasti ole kokemuksia vierailuilta, mutta jos näette Franck Massardin Priorat tai Terra Alta projekteja (nimeltään Humilitat ja El Mago), suosittelen niitä lämpimästi, jos pidätte elegantimmasta, vähemmän tammisesta tyylistä. Humilitat oli oikeasti hyvä; El Mago oli ihan jees ollakseen 3,5€ viini ex-cellar.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä täytyy yrittää löytää, kun muutkin ovat kehuneet Franck Massardin viinejä. Hyvät arkiviinit kiinnostaa aina ja Humilat vaikutti todella mielenkiintoiselta.

    VastaaPoista