Tamperelaisen pariskunnan seikkailuja viinin ja ruuan ympäriltä. Rakastamme vanhan maailman viinejä, mutta maistamme mielenkiinnolla kaikkea ja kaikkialta. Talvella pääpaino on punaisissa, kesällä maistelemme voittopuolisesti valkoviinejä. Kuplivia maistamme tasaisesti vuoden ympäri, näille aika on aina oikea! Ruokaa laitamme rakkaudella alusta alkaen: mitä tuoreemmista raaka-aineista, sitä parempi. Ruokapöydässämme on aina tilaa ystäville!


maanantai 15. kesäkuuta 2015

Taste of Helsinki-fiiliksiäOsuimme Taste of Helsinkiin tänä vuonna juuri oikeana päivänä, lauantaina paistoi aurinko ja oli kesän ensimmäinen (ja ainoa) lämmin päivä. Paras päivä piknikille, siis.

Alue oli kätevällä paikalla musiikkitalon ja sanomatalon välissä, ja sinne pääsi kätevästi rautatieasemalta. Helppoa meille periferiasta saapuville (Me tosin koukkasimme BierBierin Saison-tastingin kautta). Alue oli rakennettu melko viihtyisän oloiseksi, mutta istuskelupaikkoja ja pystypöytiäkin oli melko vähän.

Konsepti on mielenkiintoinen, kohtalaisen pienellä rahalla pääsi maistelemaan Suomen huippuravintoloiden annoksia matkustamatta satoja kilometrejä ympäri maan. Kuvat kertokoot enemmän, mutta mielestämme parhaita annoksia olivat Patronan Jättirapuannos ja Kielitaco, Sinnen Kurkkukeitto, ja tuulihattu sekä Ragun Lakritsivaahto-fenkolijälkiruoka.

Kaipaamaan jäimme annoksille passattuja viinejä ravintoloiden tiskiltä ja mahdollisuutta ostaa viiniä tasting-annoksina. Miksi juomia ei voitu hinnoitella esimerkiksi 2 cl annoksina, jonka kerrannaisia olisi voinut sitten tilata ruokajuomiksi maistettuaan useita ja lempparinsa löydettyään ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti